Kovalčuk chválil slovenské publikum: To jsem ještě nikde nezažil!

středa, října 05, 2016 Hokejžurnál.cz



Slavný hokejista SKA Petrohrad Ilja Kovalčuk chválil slovenské publikum. "To jsem ještě nikde nezažil. Je to velmi příjemné". Říkal po zápase s obdivem. 


Včera přicestoval do Bratislavy hokejový tým SKA Petrohrad. Slavný ruský klub má v sestavě Kovalčuka, Dadonova, Tichovova a mnoho dalších hvězd. Slovan Bratislava vedený českým koučem Milošem Říhou proti Petrohradu neměl šanci. Slovan prohrál 6:0 a Ilja Kovačuk střelil hattrick. Právě Ilja Kovalčuk naší redakci po zápase ochotně věnoval pár minut. V rozhovoru prozradil, že ho slovenské publikum doslova šokovalo. 

Začalo to už před úvodním buly. Při hymnách se Kovalčukova tvář objevila na kostce nad ledem. V tom okamžiku začalo slovenské publikum tleskat.  

"Oni tleskali i teď, když jsem odcházel z ledu. Je to neuvěřitelné! Vyhráli jsme 6:0, já jsem střelil tři góly a fanoušci soupeře mi vzdávají hold potleskem. To jsem nezažil nikde na světe, aby mi tleskali fanoušci soupeře. Je to velmi příjemné. Ale tohle je Slovensko, hokejová země, kde lidé hokej milují a rozumí mu. Kultura fandění je tady na té nejvyšší úrovni". Říkal s obdivem Kovalčuk. 


Slavný ruský hokejista, který je na ledě nekompromisní a před kamerami si drží odstup je v zákulisí příjemný a milý. 


Po zápase, žádnému fanouškovi neodmítne dát podpis a ochotně se fotí. "Fotka není žádný problém obzvlášť, když jde o děti". Potvrdil ochotu Kovalčuka, press atašé SKA Petrohrad, Anton Tretyakov. 


Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: Hokejžurnál.cz