Viktor Tichonov nejmladší: Hrát s Kovalčukem a Dacjukem je něco fantastické

pondělí, října 03, 2016 Hokejžurnál.cz




Viktor Tichonov nejmladší, vnuk slavného ruského trenéra Viktora Tichonova se po roce v NHL vrátil do Ruska. Obléká dres SKA Petrohrad a váli po poku Kovalčuka a Dacjuka. 



"Hrát s takovými esy je něco neuvěřitelné, jsou to skvělí hráči. Petrohrad má silné mužstvo a mnoho lídrů. Od každého z nich se můžeš vždy něco nového naučit. Mít v mužstvu takovou kvalitu je velké plus, hlavně pro mladé hráče".
Uvedl Viktor Tichonov v rozhovoru pro naší redakci. 







Ruský útočník SKA Petrohrad vyrůstal v USA a k této zemi má stále blízko. "V San Jose máme stále dům a v létě tam trávíme dovolenou. Ve Spojených státech žije moje máma i s mou sestrou. V USA žijí i rodiče mé manželky a její bratr, takže sezonu odehraji v Rusku a léto trávím za velkou louží."




Jméno Tichonov je v hokejovém světě pojem. Viktor Tichonov už vychovává následovníka. "Můj malý syn, který měl nedávno čtyři roky, už má za sebou první tréninky. Běhá po bytě s hokejkou a už nám porozbíjel celý nábytek v obýváku. Ale to nevadí... Jsem rád, že se mu hokej líbí." Dodal na závěr rozhovoru s úsměvem nositel slavného hokejového příjmení Viktor Tichonov.



Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: ska.ru