Výkonný výbor Českého hokeje jmenoval trenéry

pondělí, června 10, 2019 Hokejžurnál.cz




Výkonný výbor Českého hokeje jmenoval trenéry a manažery mládežnických reprezentací. 


Hlavním trenérem juniorské reprezentace U20, kterou čeká na přelomu roku světový šampionát v Ostravě a Třinci, zůstává Václav Varaďa (na foto). Jeho asistenty jsou Patrik Eliáš s Alešem Krátoškou, trenérem brankářů Radek Jirátko, kondičním trenérem Radek Hlavatý a videotrenérem Dalibor Pail. Jako generální manažer bude u výběru působit Filip Pešán, manažerem je Otakar Černý. Realizační tým byl doplněn i o psychologa Dušana Randáka.



U reprezentace U19 pokračuje jako hlavní trenér David Bruk, asistentem bude Miroslav Přerost. Hlavním trenérem reprezentace U18, která se v dubnu 2020 představí na mistrovství světa ve Spojených státech, se stal Karel Beran, dosavadní trenér sedmnáctky. Spolupracovat bude s asistentem Milanem Plodkem a manažerem Petrem Studničkou. 


Reprezentaci U17 povede hlavní trenér Václav Eismann s asistenty Richardem Žemličkou a Janem Zachrlou a manažerem Radkem Ťoupalem, hlavním trenérem výběru U16 zůstává Petr Haken, jehož asistenty budou Radek Philipp s Richardem Lobo a manažerkou Tereza Menčíková. 



Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: hcocelari.cz