Podívejte se na timeline Českého hokeje od roku 1908 po současnost

čtvrtek, listopadu 08, 2018 Hokejžurnál.cz






Od 8. listopadu se budou moci různé generace hokejových fanoušků vrátit do minulosti na internetovém odkazu 110ceskyhokej.cz. Postačí jim k tomu jen počítač, tablet či chytrý telefon s internetovým připojením.

Projekt, mapující období od roku 1908 po současnost, vznikl ve spolupráci ČSLH, BPA sport marketing a digitální agentury InCUBE.


Internetová timeline si neklade za cíl pokrýt všechny roky hokejové historie ani jít zcela do hloubky, ale prostřednictvím audiovizuálně zajímavé formy připomenout ty nejdůležitější milníky a osobnosti, u nichž mohou společně zavzpomínat jak dědeček, tatínek i vnuk.



"Navržený koncept webu zaujme nejen originálním obsahem, ale také interaktivním zpracováním s animacemi a tzv. parallax efekty při skrolování, které budou na webu nasazeny v nejbližších dnech. Na projektu, který se na naší straně připravuje více než 2 měsíce a zabral přes 350 hodin práce, se podílelo několik designérů a kóderů," řekl Štěpán Šubert, Creative Partner inCUBE interactive.


„Za Český hokej jsem rád, že máme kromě kamenné Síně slávy i tento moderní odkaz 110 let trvající hokejové historie. Doufám, že se v nejbližší době rozšíří o další milníky a úspěchy českých hokejistů či hokejistek,“ těší prezidenta Českého hokeje Tomáše Krále.



Autor: Hokejžurnál.cz
Foto a zdroj: ceskyhokej.org