Petrovický: Brno má velice kvalitní mužstvo a lídry, kteří mužstvo potáhnou

úterý, března 13, 2018 Hokejžurnál.cz





Legendární slovenský hokejista Róbert Petrovický, který v české extralize oblékal dres Komety Brno, stále sleduje Tipsport extraligu. Komu fandí a jak vidí šance Komety nám prozradil v krátkém rozhovoru. 


"V Kometě Brno jsem prožil krásné chvíle! Měli jsme dobrou i těžší sezónu. V Brně byla výborná parta kluků, lidi v klubu žili jen hokejem a skvělí fanoušci nás neustále povzbuzovali. Samozřejmě, že i teď sleduji výkony Brna. Sleduji českou extraligu a také jiné evropské soutěže. Brno budu sledovat.  V play-off se utkají Brno a Vítkovice, očekávám těžkou sérii, protože i Vítkovice stejně jako Brno podávali kvalitní výkony v základní části extraligy. Vítkovice mají dobře vyskládaný kádr, podpořený kvalitním brankářem. Boj v play-off začíná od nuly. Kluci se musí soustředit na každý zápas a nepřipustit si myšlenky o obhajobě, nebo o úspěchu, který dosáhli v minulé sezóně. Brno má velice kvalitní mužstvo a lídry, kteří mužstvo potáhnou. Rád se na sérii podívám". 






Róbert Petrovický byl v aktuální sezóně asistentem trenéra v KHL a ve Slovanu Bratislava, by rád zůstal. Ale nevylučuje, že se jednou objeví na lavičce mužstva v české extralize. "Rád by jsem zůstal ve Slovanu Bratislava. Kdyby v budoucnu přišla nabídka z české extraligy, určitě jí zvážím. Česká extraliga má svou úroveň a kvalitu", doplnil na závěr našeho rozhovoru mistr světa a jeden z nejlepších hokejistů slovenské historie, Róbert Petrovický.  


Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: hc-kometa.cz