Roberts Bukarts: Děkuji Zlínu za to, jak mě přijal

neděle, března 11, 2018 Hokejžurnál.cz






Podle prognóz před sezónou měl Zlín hrát v baráži. Základní část extraligy ukončil na 9. místě   a postoupil do předkola, kde narazil na Olomouc. Berani sérii prohráli 3:1 na zápasy a sezóna pro Zlín skončila. Vedení klubu, hráči i fanoušci můžou sezónu hodnotit pozitivně. Postup do předkola, pro Zlín úspěchem je!  


V Zlíně končí nejlepší útočník Beranů, Roberts Bukarts. Ten se po posledním utkaní sezóny emotivně loučil se Zlínem. 


"Strávil jsem tady dvě a půl sezony a byl jsem tu velmi šťastný. Děkuji Zlínu za to, jak mě přijal a jak mě přijali fanoušci. Miluji Zlín! Byla to vyrovnaná série. Olomouc hrála dobře. Sezona neskončila tak, jak jsme si přáli, ale takový je sport. Jediné, co můžu říct je to, že jsme odevzdali nejvíc, co jsme mohli. A to nemyslím jen play-off, ale i celou sezonu. Strávil jsem tady dvě a půl sezony a byl jsem tu velmi šťastný. Děkuji Zlínu za to, jak mě přijal a jak mě přijali fanoušci. Miluji Zlín." Uvedl Bukarts pro oficiální stránku zlínského klubu. 


O své budoucnosti Bukarts nemluvil. Zatím oficiálně nepotvrdil kde bude hrát v následující sezoně. Údajně má ponuky z KHL i z české extraligy. 


Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: hokej.zlin.cz