S reprezentací se rozloučí sedm legend

sobota, dubna 30, 2016 Hokejžurnál.cz



Před utkáním Česká republika – Kanada, které se hraje v úterý 3. května 2016, se s aktivní reprezentační kariérou symbolicky rozloučí sedm hráčů zlaté generace.


Pamětní dresy převezmou olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa Martin Ručinský, olympijský vítěz a čtyřnásobný mistr světa Pavel Patera, olympijský vítěz a dvojnásobný mistr světa David Moravec, pětinásobný mistr světa David Výborný a trojnásobní světoví šampióni Petr Čajánek, Viktor Ujčík a Tomáš Vlasák.

V rámci utkání bude fanouškům představen celovečerní animovaný film pro celou rodinu NAGANO – ZROZENÍ HRDINŮ, který bude mít premiéru při příležitostí dvacátého výročí zlata z Nagana v roce 2018 a jehož patronem a koproducentem je Jaromír Jágr. Vznik filmu mohou podpořit i fanoušci, a to nákupem speciálních nálepek, které jsou v prodeji na www.zrozenihrdinu.cz a k dostání budou také v O2 areně.

Českou a kanadskou hymnu zazpívá před úvodním buly Karolína Gudasová, sólistka Divadla Semafor, Divadla J. K. Tyla v Plzni, scén Broadway a Hybernia a držitelka Ceny Thalie 2015 v oboru muzikál, opereta nebo jiný hudebně dramatický žánr za mimořádný jevištní výkon v muzikálu PROBUZENÍ JARA na scéně Divadla J. K. Tyla. S hokejem ji spojují rodinné vazby, je totiž dcerou bývalého reprezentačního obránce Lea Gudase a sestrou současného reprezentanta, obránce Philadelphie Flyers a člena výběru pro Světový pohár Radka Gudase.

„Utkání doprovází velký zájem veřejnosti, takže všech více než čtrnáct tisíc vstupenek do prvního a čtvrtého podlaží arény bylo vyprodáno za několik dní,“ uvedl Petr Nitsche, vedoucí hokejového oddělení společnosti BPA sport marketing, marketingového partnera ČSLH. „Dovolujeme si proto fanoušky požádat, aby přišli s dostatečným předstihem a ke vstupu využili všech volných vchodů. Například pro fanoušky v sektorech 108-116 a 408-420 bude určen vchod JIH směrem od libeňského nádraží.“

Proces nezbytné kontroly rovněž urychlí, pokud fanoušci přijdou jen s osobními věcmi a ještě před průchodem bezpečnostním rámem si ke kontrole připraví vstupenky, mobilní telefony, klíče a případné jiné kovové předměty.


Autor: Hokejžurnál.cz
Zdroj: ČSLH
Foto:hokej.zlin.cz