Nikolaj Žerděv oslavoval: Zničené auto i manželství

středa, července 31, 2013 Hokejžurnál.cz

Manželka Eugénie hrozí rozvodem

Nikolaj Žerděv se nedávno stal novou posilou  pražského Lva. Podle ruských médií bude nejlépe placeným hráčem v týmu. Jeho plat se odhaduje na 4 miliony dolarů za sezónu. Ruský hokejista podpis nového kontraktu náležitě oslavil. Rozmlátil luxusní Bentley a manželka mu hrozí rozvodem.  


Nikolaj Žerdev slavil podpis nového kontraktu v luxusním hotelu v Moskvě. Podle ruských médií si Žerděv do hotelového pokoje přivedl dámskou společnost a popíjel až do rána. Při oslavách byl hlučný, stěžovali si i sousedé. 

Nikolaj Žerdev počas bujarých oslav zničil svoje luxusní Bentley, které mu navíc i poškrábali. Do laku někdo vyryl vulgární nadávky. Pravděpodobně jeho manželka Eugénie. Ta hokejistovi vyhrožuje rozvodem.

"Vím kde byl! Už mám toho dost. Podám žádost o rozvod", řekla ruskému tisku. 

Před dvěma lety Žerděv manželce hrozil smrtí. V hotelové restauraci křičel, že jí zabije a útočil na ní železnou tyčí. Naštěstí k zranění nedošlo. Eugénie se stihla ukrýt v autě a odjet na policii. 

Nikolaj Žerděv měl nedávno odletět do Finska a připojit se k spoluhráčům. Ale z Moskvy tak skoro neodletí. Při bujarých oslavách totiž ztratil pas.