Video: Česko - Slovensko 3:2 pp

neděle, května 06, 2018 Hokejžurnál.cz

Češi porazli v dramatickém utkaní Slovensko 3:2 po prodloužení. Slováci byli od vítězství jen deset sekund, když vedli 2:1, ale Martin Nečas vyrovnal v pravou chvíli a srovnal stav utkaní na 2:2. V prodloužení se prosadil Jaškin a rozhodl o tom, že Češi si z prvního utkaní odnesli dva body.






ČESKO - SLOVENSKO 3:2 PP 

(0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)








Branky: 22. Kubalík (Nestrašil, Jaškin), 60. Nečas (Kubalík), 63. Jaškin (Polášek, Nestrašil) – 8. Krištof (Sekera, L. Nagy), 26. Sekera (L. Nagy)




Česká republika: Francouz – Gudas, Jordán, Sklenička, Moravčík, Polášek, Šulák, Hronek – Hyka, Faksa, Červenka – Nestrašil, Nečas, Jaškin – Řepík, Plekanec, Kubalík – Chytil, Horák, Kousal


Slovensko: Čiliak – Čajkovský, Sekera, Graňák, Marek Ďaloga, Jaroš, A. Jánošík, Fehérváry – Jurčo, Krištof, L. Nagy – Marcel Haščák, J. Mikúš, M. Bakoš – D. Bondra, Buc, Svitana – Skalický , T. Marcinko, Cingeľ





"Řekl bych, že jsme se postupně rozjížděli. Tím, že jsme doháněli výsledek, jsme soupeře zatlačili. Ke konci se nám podařilo vyrovnat, šli jsme si za tím. Byly to nervy, ale myslím, že jsme si vítězství zasloužili. O bod jsme v zápase přišli hlavně díky oslabením a přesilovkám".

Trenér Josef Jandač




Autor: Hokejžurnál.cz