Anketa: Díky, trenére

neděle, února 11, 2018 Hokejžurnál.cz





Začíná další ročník sportovně-společenská akce Díky, trenére. Opět je možné na webové stránce Díky, trenére nominovat vaše oblíbené trenérky a trenéry ze všech možných sportovních klubů. Nejen, že jim poděkujete za jejich obětavou práci, ale zároveň je přihlásíte do soutěže o titul Trenér mládeže 2018, o finanční příspěvky na zahraniční stáže nebo příspěvky pro jejich kluby. Za tři ročníky jsme dostali tipy na více než 3000 trenérů z 55 sportovních odvětví.



A kdo obdrží cenu Trenér mládeže 2018? První krok bude jako vždy nominace trenéra od kohokoliv z jeho okolí. Nominovaný trenér vyplní dotazník a jeho odesláním se dostane do soutěže. Čas na přihlášení a vyplnění dotazníku je do 9. dubna. 


Tým Díky, trenére následně vybere 32 čtvrtfinálových trenérů a jejich nominující bude kontaktovat s doplňujícími dotazy. Po konzultaci s jednotlivými sportovními svazy a odborném výběru bude vybrána semifinálová 16 nejlepších.


Finále s názvem Den trenérů mládeže, do kterého postoupí TOP 8 trenérů a trenérek mládeže po pečlivém výběru odborné poroty, se uskuteční na přelomu září a října.


A o co přesně se bojuje v letošním roce? O ceny za 140 tisíc korun!
Vítěz soutěže Díky, trenére získá pro sebe ceny v hodnotě 50 tisíc korun! Přispěvek může použít např. na zahraniční stáž ve vysněném tréninkovém centru částkou 40 tisíc a částka 10 tisíc korun podpoří jeho sportovní klub na práci s dětmi. Oceněn bude i druhý nejlepší v celkovém pořadí – ten získá 30 tisíc korun na zahraniční stáž a částka 10 tisíc korun poputuje i do jeho mateřského klubu. Třetí v pořadí obdrží 20 tisíc korun na zahraniční stáž dle vlastního výběru a částka 10 tisíc korun půjde i do jeho klubu. Čtvrtý v pořadí dostane 10 tisíc korun na stáž dle vlastního výběru a částku 10 tisíc korun do klubu. Oceněni budou také trenéři, kteří se dostanou do semifinálové 16.
Víte už koho nominovat? Více informací na www.dikytrenere.cz.



Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: archiv redakce