Vladimír Dravecký se omluvil fanouškům

pondělí, prosince 18, 2017 Hokejžurnál.cz



Slovenský hokejový reprezentant Vladimír Dravecký, porušil během reprezentační akce životosprávu a ze slovenské reprezentace, byl vyřazen. 


"Už nechceme otevírat selhání jednoho hráče. Chci k tomu říci jen tolik, že hráč nešel domů jen za, že byl jen na večeři a vrátili se. Problém byl v tom, že hráč nebyl ráno na tréninku v potřebném fyzickém a psychickém stavu, aby mohl odehrát tři náročné zápasy," řekl generální manažér slovenské reprezentace Miroslav Šatan.



Slovenský hokejový reprezentant Vladimír Dravecký se omluvil fanouškům, spoluhráčům i vedení slovenského svazu ledního hokeje za své chování během turnaje MECA Hockey Games v norském Hamaru. Realizační tým ho vyřadil z kádru pro porušení životosprávy a generální manažer slovenské reprezentace Miroslav Šatan v pondělí uvedl, že v olympijské sezoně s ním v národním mužstvu nepočítají.



"Celá situace, ke  které došlo, mě velice mrzí. V osobním životě prožívám náročnější období, ale to mě neomlouvá. Chtěl bych se touto cestou omluvit vedení  hokejového svazu, spoluhráčům a taky fanouškům. Zároveň chci poprosit média, aby respektovala moje soukromí a poskytla mi prostor k vyřešení komplikované životní situace. Věřím, že se budou moci naplno věnovat hokeji, sezoně v klubu a v budoucnu ještě zabojuji o reprezentační dres, "sdělil bývalý kapitán národního týmu Slovenska Vladimír Dravecký.



"HC Oceláři Třinec nebudou situaci, která se stala v Norsku, nijak dál řešit. Nejde o problém, který by se bezprostředně dotýkal našeho klubu Vladimír Dravecký byl v té době v režimu slovenské hokejové reprezentace, "uvedl dnes tiskový mluvčí Ocelářů Třinec Radim Sajbot.


Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: hcocleari.cz