Česko - Finsko 13. prosince od 18:30

pátek, října 20, 2017 Hokejžurnál.cz




České hokejisty čeká v rámci evropských soutěží jediné domácí utkání před únorovou olympiádou v Pchjongčchangu. V prosinci doma v rámci Channel One Cupu přivítají výběr ze země tisíců jezer.


Utkání proti modrobílému celku se bude hrát 13. prosince od 18:30 hodin v pražské O2 areně. Vstupenky se začnou prodávat přednostně v pondělí 23. 10. od 10 hodin pro členy komunity HOKEJKA.CZ, volný prodej odstartuje ve středu 25. 10. 2017. Vše v prodejní síti www.ticketporal.cz.


Pro výběr kouče Josefa Jandače půjde o druhý turnaj série Euro Hockey Tour. Po listopadovém klání Karjala se v České republice odehraje tzv. breakout game. Tedy utkání, jež je součástí ruského turnaje Channel One Cup, ale nehraje se v pořadatelské zemi. 


Je velmi pravděpodobné, že v týmu uvidíme velký počet hokejistů, kteří se budou moci těšit na hokejový svátek v podání zimních olympijských her 2018. A to především z důvodu, že se jich nemohou účastnit hráči NHL. Nejlepší hráči české Tipsport extraligy, ruské KHL a předních evropských soutěží tedy udělají vše pro to, aby se do konečné nominace vměstnali.



Autor: Hokejžurnál.cz
Zdroj: čslh
Foto: iihf.com