Dvojutkání se Slovenskem

středa, srpna 02, 2017 Hokejžurnál.cz

















Česká hokejová reprezentace se netradičně již v srpnu střetně v přípravném dvojutkání s naším východním sousedem. Nejprve ve středu 23. srpna od 17.00 hodin v třinecké Werk areně, k odvetě se pak oba týmy přesunou do Žiliny. Ta se uskuteční ve stejný čas ihned následující den ve čtvrtek 24. srpna.


Předprodej vstupenek na utkání v Třinci bude zahájen ve středu 26. července 2017 nejdříve přednostně na www.hokejka.cz pro registrované členy. Od čtvrtka 27. července pak v celé prodejní síti Ticketportal.

Ceny vstupenek se pohybují od 120 Kč do 200 Kč dle kategorie. Pro členy komunity Hokejka.cz je opět kromě přednostního nákupu vstupenek nachystána sleva 20 Kč z každé zakoupené vstupenky.


„Důvodem dřívějšího startu reprezentační sezóny již v srpnu je fakt, že trenéři obou týmů potřebují prověřit připravenost hráčů hrajících evropské soutěže. Jak známo v únoru se koná olympiáda bez účasti hráčů NHL.  Ačkoliv jde tedy jen v uvozovkách o přípravné utkání, lze očekávat zajímavý hokej, v němž se budou pozvání hráči prát o nominaci", uvedla ředitelka BPA Jana Obermajerová.

Autor: Hokejžurnál.cz
Zdroj: cslh.cz
Foto: hcocelari.cz