Branko Radivojevič skončí v Liberci a možná i s hokejem

pátek, března 10, 2017 Hokejžurnál.cz


Kapitán Liberce Branko Radivojevič oznámil, že po sezóně skončí v Liberci a zvažuje i konec hokejové kariéry. 

Slovenský útočník má už 36 let a stále patří mezi nejlepší v Tipsport extralize. V základní části odehrál za Liberec 51 zápasů s bilancí  9+21 a stal se druhým nejproduktivnějším útočníkem Bílých Tygrů.



V rozhovoru pro slovenský deník Šport prozradil, že v Liberci po sezóně skončí. 

"V Liberci už nebudu pokračovat. S rodinou jsme se dohodli, že to bude poslední sezóna v zahraničí. Pokud budu pokračovat, tak jedině v Trenčíně, nebo skončím s kariérou. Vidím to, padesát na padesát. Na prvním místě je rodina. Rozhodnutí padne až po sezoně". 




Radivojevič bude na Liberec vzpomínat jen v dobrém. "Liberec je skvěle fungující organizace s výborným trenérem. Je to tým ve kterém bude chtít hrát v budoucnu mnoho hráčů. Zázemí máme jedno z nejlepších. "



Slovenský útočník, který působil v NHL i KHL prozradil, že se mu líbí dress code Bílých Tygrů, který říká, že hráči musí mít v den zápasu sako. 


"Líbí se mi to, rád chodím slušně oblečený. Člověk je více soustředěný na zápas. Když hrajeme zápas, je to svátek. Máme klubové sako, slušnou košili. Vše je na úrovni."


Branko Radivojevič v rozhovoru prozradil, že česká extraliga patří mezi nejlepší v Evropě. "Top mužstva z Česka, by se neztratily ani ve Švédsku či Švýcarsku. 
V extralize je šest, sedm mužstev, které mohou vyhrát titul. Ať už to jsme my, Sparta Praha, Hradec Králové, Třinec, Kometa Brno. Play-off bude určitě napínavé a zajímavé."








Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: hcbilitygri.cz