Radulov opustí KHL a zamíří do NHL, tvrdí Rusové

pátek, března 18, 2016 Hokejžurnál.cz


Podle informací ruské televize Lifenews je hvězda CSKA Moskva Alexander Radulov na odchodu. Po sezóně se mu skončí smlouva a rozhovory o nové se zasekli na mrtvém bodě. 

Radulov patří mezi nejlepší hráče ligy a jeho plat je podle neoficiálních informací až 11 miliónů amerických dolarů ročně.  Jeho agent  očekával, že plat v nové smlouvě bude ještě vyšší. A to je problém. Představitelé CSKA Moskva mají o Radulova zájem, ale sponzoři jasně řekli, že nebudou rozpočet navyšovat ale naopak ho plánují snížit. 

Alexander  Radulov je přesvědčen, že si víc peněz zaslouží. Podle informací ruských médií je odchod Radulova do NHL možný. Neformální zájem o služby Alexandra Radulova, podle slov jeho agenta už projevil New York Islanders, Toronto Maple Leafs a Washington Capitals. 

V případě Radulova může jít jen o trik jak vydírat CSKA a požadovat víc peněz. Druhá varianta je touha vyhrát Stanley Cup a zahrát si v nejlepší lize světa, protože Radulov i jeho agent ví, že v NHL Radulov 11 miliónů amerických dolarů ročně, nikdy a nikde nedostane.



Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: khl.ru