Kouč Floridy: Jsme strašně rádi, že se Jaromír Jágr vrací

středa, listopadu 04, 2015 Hokejžurnál.cz



Jaromír Jágr vypadl ze sestavy Florida Panthers kvůli zranění a vynechal poslední dva zápasy. Podle jeho slov ho zranění trápí už od 13. října, kdy si natáhl přitahovač v kyčelní oblasti v zápase s Carolina Hurricanes.

"Něco tam bylo špatně a střílelo mi dolů na pravou stranu. Podkolenní šlacha, záda, bok, dohromady to nefungovalo. Věděl jsem to, ale neměl jsem čas to spravit. Začalo to přitahovačem a bylo to horší a horší. Mým cílem bylo projít tréninkem bez potíží a to se povedlo. Je to krok správným směrem. Věřím, že se to za další dva dny ještě zlepší." uvedl Jágr pro nhl.com.

V úterí byl Jágr už na tréningu v útoku s Nickem Bjugstadem  a Jonathanem Huberdeau. První centr Floridy Aleksander Barkov stále marodí se zlomenou rukou.

"Jaromír Jágr  trénoval naplno a vypadá dobře. Jsme strašně rádi, že se vrací. Když nehraje, chybí nám.  Je důležitým členem našeho týmu a je to znát. Kdyby to bylo dlouhodobé zranění, netlačili bychom na něj. Ale sám tvrdí, že se cítí dobře." Řekl kouč Floridy Panthers Gerard Gallant pro oficiální stránku nhl.com



Autor: Hokejžurnál.cz

Foto: espn.com, nhl.com