Prodej vstupenek na utkání MS začne 12. února

čtvrtek, ledna 29, 2015 Hokejžurnál.cz

Po třech měsících od začátku prodeje vstupenek na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 se blíží začátek druhé fáze, v jejímž průběhu si budou moct fanoušci zakoupit vstupenky na jednotlivé zápasy.


Začátek druhé fáze prodeje je stanovený na čtvrtek 12. února. Prodej odstartuje ve 13:00 hod. Vstupenky bude možné zakoupit přes internet, na terminálech společnosti Sazka a v obou halách, kde se šampionát bude konat - O2 areně v Praze a ČEZ Aréně v Ostravě.

První fáze prodeje nám potvrdila, že připravujeme opravdu lukrativní podnik – za tři měsíce jsme prodali 328 585 vstupenek, což je tzn. 45% celkového počtu dostupných vstupenek,“ řekla Markéta Štěrbová, generální sekretářka Organizačního výboru Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015.

První fáze prodeje začala 4. listopadu a už po pěti hodinách byly kompletně zarezervovány aktuálně přístupné balíčky, obsahující vstupenky na utkání českého týmu v základní skupině. V průběhu podzimu uvolnil organizační výbor MSLH IIHF 2015 do on-line prodeje vstupenky z neuplatněných rezervací.
„Očekávali jsme velký zájem, obzvlášť o české zápasy, ale prodej běžel líp, než jsme předpokládali,“ dodala Štěrbová.

V druhé fázi budou denní balíčky roztrženy. Do prodeje se opět dostanou vstupenky z uvolněných rezervací IIHF, společnosti Infront a partnerů šampionátu.

Vzhledem k nízkému počtu uvolněných vstupenek bude při prodeji na pokladnách O2 areny a ČEZ Arény zredukován maximální počet vstupenek při nákupu na 10ks/osoba.

Zápasy Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 přivítá Česká republika od 1. do 17. května příštího roku.

Ceny vstupenek na jeden zápas základní skupiny se pohybují od 190 Kč do 1690 Kč. Na čtvrtfinálové zápasy bude možné zakoupit vstupenky v cenových relacích 2390 Kč a 2990 Kč. Vstupenky na semifinále v pražské O2 areně jsou v hodnotě 4690 Kč a 5790 Kč, ceny vstupenek na zápas o 3. místo jsou 4290 Kč a 5390 Kč. Souboj o světové zlato mohou fanoušci sledovat po zakoupení vstupenek v hodnotě 7190 Kč resp. 8990 Kč.

Veškeré podrobnosti k cenám vstupenek najdou fanoušci na oficiální internetové stránce šampionátu www.iihfworlds2015.com.

Přechod na druhou fázi prodeje
10. únor, 22.00 hod: V rámci prodejního systému bude na internetu ukončena možnost rezervovat balíčky s vyzvednutím na terminálech Sazky, zůstane zde přístupná možnost nákupu s online platbou.
11. únor, 22.00 hod: Proběhne kompletní zastavení prodeje vstupenek (přes internet i na terminálech Sazky).
12. únor, 13.00 hod: Do provozu budou opět uvedeny všechny kanály prodeje.
pokladny obou dějišť – O2 arena v Praze a ČEZ Aréna v Ostravě
terminály společnosti Sazka
on-line prodej na internetu (www.sazkaticket.cz)
Způsob prodeje
Individuální objednávky

v rámci České republiky - prodejní místa: terminály Sazka, O2 arena, ČEZ Aréna
on-line na www.sazkaticket.cz a) objednávka přes internet, vytvoření rezervace, platba na terminálech b) objednávka přes internet, platba ihned přes platební bránu kartou (vstupenky budou buď zaslány poštou, nebo si kupující může stáhnout a vytisknout vlastní vstupenku = e- ticket)
ze zahraničí - on-line objednávka přes internet, platba ihned přes platební bránu kartou (vstupenky buď zaslány poštou, nebo si kupující může stáhnout a vytisknout vlastní vstupenku = e- ticket)
Hromadné objednávky  v rámci České republiky i ze zahraničí
přes zákaznické centrum prostřednictvím formuláře k dispozici na stránkách operátora v záložce „Zákaznické centrum“) platba pouze převodem, v rámci ČR 3 pracovní dny, ze zahraničí 5 pracovních dní
vzhledem k nízkému počtu uvolněných vstupenek na utkání týmu České republiky se hromadné objednávky na tyto zápasy přijímat nebudou.


Tisková správa cslh.cz