Petr Ton: Kometa Brno má nejvyšší ambice

pátek, července 25, 2014 Hokejžurnál.cz

Nová posila Komety Brno Petr Ton oficiálne podepsal novou smlouvu. 


"Přiznám se, že nabídek bylo opravdu hodně. Měl jsem to rozjednané Švýcarsko či Německo. Věděl jsem, že pokud zůstanu v lize, čekají mě minimálně čtyři zápasy proti Spartě v jakémkoliv týmu. S rodinou rozhodli pro Kometu. Je to pro mě nový klub, nová výzva, nové město. Brno bylo za poslední tři roky dvakrát ve finále a jsem rád, že ukázali zrovna na mě a můžu se stát součástí týmu. Kometa je týmem, který má nejvyšší ambice".





"Za posledních jedenáct let jsem většinou trénoval sám. Hodně mi pomohlo, že jsem šel ve čtyřiadvaceti letech do zahraničí. Tehdy jsem se začal připravovat sám. Díky mým tréninkovým metodám předcházím některým zraněním a na sto procent můžu tvrdit, že mi to prodloužilo kariéru. Můžu říct, že ať už je to na kole nebo v posilovně, vyhovuje mi, když můžu nejtěžší věci dělat sám". 

"Budu si hledat velké bydlení, protože jsme čtyřčlenná rodina. Mám kluka a holku. Protože mám smlouvu na sezónu, nebudu zastírat, že mi bude jedenačtyřicet, takže si najdu bydlení a většinu části sezóny tu se mnou bude manželka. Holka už totiž chodí do druháku a na Kladně hraje tenis a florbal. Kluk tam hraje hokej. Vím, že by to šlo nějak skloubit. Je to pro nás něco nového, protože ve Finsku jsme byli všichni, na Kladně pak také pohromadě. Uvidíme, jak to bude všechno fungovat, ale bude to zřejmě tak, že já jezdit téměř nebudu a oni budou jezdit za mnou". Uvedl Petr Ton pro oficiální stránku Komety Brno.



Zdroj a foto: hc-kometa.cz