Se vstupenkou z domácích utkání i na MS?

pátek, dubna 11, 2014 Hokejžurnál.cz

Přípravná utkání na MS se blíží. Již příští týden se česká hokejová reprezentace utká v rámci hokejového turnaje Euro Hockey Challenge ve dnech 10. a 11. dubna s výběrem Dánska. Poté se přesune do Havlíčkova Brodu, kde změří 16. a 17. dubna síly s Nory.



A fanoušci, kteří si alespoň na jedno utkání zakoupí vstupenku budou mít  jedinečnou příležitost ji proměnit v letenku na květnové mistrovství světa, jež se koná v Bělorusku. Stačí se nejpozději do 17. dubna zaregistrovat a uvést 16místný kód vstupenky do chystané aplikace na facebook.com/fanhokej – oficiálním facebooku českého hokeje! Soutěžit se bude nejen o zájezd na MS v Minsku pro dvě osoby, ale také o produkty z oficiální kolekce Czech Ice Hockey Team. 

„Vážíme si velmi každého fanouška, který svojí osobní účastí podpoří národní tým v domácích utkáních a pomáhá tak vytvářet co nejlepší kulisu na stadionu. Proto jsme se rozhodli alespoň jednomu z těchto věrných fandů za oddanost českému hokeji zprostředkovat i atmosféru na mistrovství světa. Originál vstupenky bude třeba doložit, prosím tímto fanoušky, aby vstupenku nevyhazovali ,“ uvádí Petr Nitsche z BPA sport marketing a.s. – výhradního marketingového partnera české hokejové reprezentace.

Šance podívat se na reprezentační hokej a ještě se zařadit do slosování není malá. Na utkání s Dánskem v Děčíně se v prodeji nachází v síti Ticketpro zhruba 1000 vstupenek. Obdobně tomu tak je v případě utkání s Nory v Havlíčkově Brodě.

Přinášíme vám také výtah z rozhovoru s hlavním trenérem Vladimírem Růžičkou, celý si budete moci přečíst v programu k utkáním.

Práci u reprezentace začínáte v utkáních proti Dánům a Norům. Když jste hrával, byli to outsideři, realita je ale jiná. Čím jsou tyhle výběry nepříjemné?
"Houževnatostí, nasazením, bojovností. Když těmto soupeřům nedáte rychle góly, jsou pak zápasy vyrovnané a těžké. Dneska už nelze mluvit o snazších týmech, nepochybuji o tom, že utkání Euro Hockey Challenge pro nás budou dobrou prověrkou."

Zápasy proběhnou v Děčíně a Havlíčkově Brodě. Znáte tamní prostředí?
"V Děčíně jsem ještě hrával s Litvínovem, do Havlíčkova Brodu jsme jeli na přátelské zápasy se Slavií. Je dobře, že reprezentační hokej dostaneme i do menších měst. Mohlo by přijít hodně lidí, špičkové hráče uvidí děti, které to může pozitivně ovlivnit."

Fanoušci se mohou těšit nejen na mezinárodní hokej, ale také na další aktivity. V den utkání budou moci fanoušci z Děčína i Havlíčkova Brodu od maskota české hokejové reprezentace získat omezené množství vstupenek zdarma. Bližší informace o pohybu maskota vždy naleznou na facebook.com/fanhokej. 

Hotel Clarion – partner českého týmu, si přichystal soutěž o víkendový pobyt pro dvě osoby v jednom ze svých hotelů. V přestávkách budou probíhat další soutěže  o produkty z oficiální kolekce Czech Ice Hockey Team zn. Reebok od oficiálního partnera Střída Sport. Ty budou i před stadiony, kde se budou moci fanoušci alespoň na fotce stát součástí týmu díky fotopanelu střídačky s vybranými reprezentanty. Zejména pro děti pak budou atraktivní i fanrukavice od Deníku Sport.

Termíny domácích utkání
Čtvrtek 10. dubna
18:00 Česko – Dánsko,  Zimní stadion Děčín

Pátek 11. dubna
17:30 Česko – Dánsko, Zimní stadion Děčín

Středa 16. dubna
19:00 Česko – Norsko, Zimní stadion Kotlina Havlíčkův Brod

Čtvrtek 17. dubna
18:00 Česko – Norsko, Zimní stadion Kotlina Havlíčkův Brod    

Informace o vstupenkách
Předprodej vstupenek na obě utkání bude probíhat od úterý 11. března od 9,00 hodin prostřednictvím distribuční sítě Ticketpro a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport. Seznam poboček a kompletní informace naleznete na stránkách Tipsportu. Případně též s ohledem na místní podmínky v dalších distribučních místech. Zbylé vstupenky budou k dispozici vždy v den utkání či dle vývoje prodeje na pokladnách.

Ceny vstupenek Česko – Dánsko:
sezení – 250 Kč
sezení děti do 140 cm – 200 Kč

Ceny vstupenek Česko – Norsko:
sezení – 300 Kč
stání – 190 Kč
stání (děti do 140 cm) – 130 Kč