Koho nominoval Miloš Říha na ruský Channel One Cup?

pátek, prosince 07, 2018 Hokejžurnál.cz





Miloš Říha nominoval na ruský Channel One Cup sedmadvacet hokejistů


Brankáři: Patrik Bartošák (Vítkovice Ridera), Dominik Furch (Severstal Čerepovec), Šimon Hrubec (Oceláři Třinec).


Obránci: Milan Doudera (Oceláři Třinec), Michal Jordán (Amur Chabarovsk), Jakub Kindl (Škoda Plzeň), Jakub Krejčík (Lukko Rauma), David Musil (Oceláři Třinec), Ondřej Němc (Kometa Brno), Filip Pavlík (Mountfield HK), Jan Štencel (Kometa Brno), Ondřej Vitásek (Kunlun Red Star),  Petr Zámorský (Mountfield HK). 




Útočníci: Michal Bulíř (Metallurg Magnitogorsk), Milan Gulaš (Škoda Plzeň), Robin Hanzl (Spartak Moskva), Robert Kousal (Brynäs), Dominik Kubalík (Ambri-Piotta), Andrej Nestrašil (Nižněkamsk), Jiří Novotný (Ambri-Piotta), Radovan Pavlík (Mountfield HK), Ondřej Roman (Vítkovice Ridera), Michal Řepík (Slovan Bratislava), Jiří Sekáč (AK Bars Kazaň), David Tomášek (JYP), Hynek Zohorna (Pelicans Lahti), Tomáš Zohorna (Amur Chabarovsk).




Česká reprezentace se před turnajem sejde v pondělí 10. prosince 2018 a do středy 12. prosince 2018 se bude připravovat v Padock Škoda Ice Rinku v pražských Strašnicích. Ve středu odpoledne odletí do Tampere, kde se ve čtvrtek 13. prosince 2018 střetne v zahajovacím zápase turnaje s Finskem. V pátek dopoledne pokračuje do Moskvy, kde ji čeká v sobotu 15. 12. 2018 utkání s Ruskem a v neděli 16. prosince 2018 duel se Švédskem.


Tradiční předvánoční Channel One Cup je nejstarším turnajem seriálu Euro Hockey Tour, poprvé se hrál již v roce 1967. Později vystřídal názvy Moskevský mezinárodní turnaj (1968), O Cenu Izvestijí (1969–1996), Baltica Cup (1997–2003) nebo Rosno Cup (2004–2005). 



Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: ceskyhokej.org