Česká nominace na Turnaj Karjala

čtvrtek, listopadu 01, 2018 Hokejžurnál.cz




Trenér české hokejové reprezentace Miloš Říha nominoval na Turnaj Karjala, který se bude hrát 8. – 11. listopadu 2018 v Praze a Helsinkách 27 hokejistů. 



Reprezentace se sejde v pondělí 5. listopadu v pražské Tipsport aréně, kde se ve čtvrtek 8. listopadu utká s mužstvem Švédska. V pátek 9. listopadu odletí do Helsinek, kde se v sobotu 10. listopadu utká s Finskem a v neděli 11. listopadu s Ruskem. 




Nominace české reprezentace na turnaj Karjala


Brankáři: Jakub Kovář (Jekatěrinburg, KHL), Patrik Bartošák (HC VÍTKOVICE RIDERA), Šimon Hrubec (HC Oceláři Třinec).

Obránci: Jakub Nakládal (Jaroslavl, KHL), Jan Kolář, Michal Jordán (oba Chabarovsk, KHL), Vojtěch Mozík (Podolsk, KHL), Jakub Krejčík (Lukko Rauma, Finsko), Jan Košťálek, Tomáš Pavelka (oba HC Sparta Praha), Petr Zámorský (Mountfield HK), Jan Štencel (HC Kometa Brno).

Útočníci: Jiří Sekáč (Kazaň, KHL), Robin Hanzl (Spartak Moskva, KHL), Michal Řepík, Rudolf Červený (oba Slovan Bratislava, KHL), Andrej Nestrašil (Nižněkamsk, KHL), Robert Kousal (Brynäs Gävle, Švédsko), Roman Horák (Växjö, Švédsko), Jiří Novotný, Dominik Kubalík (oba Ambri-Piotta, Švýcarsko), David Tomášek (Jyväskylä, Finsko), Hynek Zohorna (Lahti, Finsko), Radan Lenc (Bílí Tygři Liberec), Radim Zohorna (HC Kometa Brno), Radovan Pavlík (Mountfied HK), Patrik Zdráhal (HC VÍTKOVICE RIDERA).



Program turnaje Karjala 2018

Čtvrtek 8. listopadu 2018
17:30 Rusko – Finsko (Helsinky, Hartwall Arena)
18:20 Česko – Švédsko (Praha, Tipsport Aréna)

Sobota 10. listopadu 2018
12:00 Švédsko – Rusko (Helsinky, Hartwall Arena)
16:30 Finsko – Česko (Helsinky, Hartwall Arena)

Neděle 11. listopadu 2018
12:30 Česko – Rusko (Helsinky, Hartwall Arena)
16:30 Finsko – Švédsko (Helsinky, Hartwall Arena)


Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: ceskyhokej.org