Video: Plzeň - Lugano 3:2

pátek, srpna 31, 2018 Hokejžurnál.cz

Hokejisté HC Škoda Plzeň včera nastoupili na domácím ledě v prvním utkaní hokejové ligy mistrů proti Luganu. Západočeši porazli švýcarské mužstvo 3:2. 



HC ŠKODA PLZEŇ - HC LUGANO

3:2

(1:0, 1:2, 1:0)



Branky: 13. Němec (Nedorost), 32. Nedorost (Gulaš), 54. Němec (Kracík, D. Kindl) – 32. Reuille (Sannitz), 38. Klasen (Lapierre, Lajunen).








HC Škoda Plzeň:  Frodl (Milčakov) – Allen, Kaňák, J. Kindl (A), Čerešňák, Pulpán, Vráblík – Kantner, Nedorost, Gulaš (C)– Stach, Kratěna, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Pour


HC Lugano: Merzlikins (Müller) – Ronchetti, Jecker, Chorney, Ulmer, Riva, Matewa, Wellinger – Cunti, Haussener, Hofmann (A), Jörg, Morini, Lajunen, Lapierre (A), Reuille, Sannitz, Romanenghi, Klasen, Bürgler (C), Walker







Ohlasy trenérů (hcskoda.cz)

Ladislav Čihák (HC Škoda Plzeň): Dvě třetiny jsme byli lepším týmem, až v té třetí bylo Lugano aktivnější. Mrzí mě využívání šancí, vedení mohlo být určitě vyšší. Já jsem rád, že se štěstí v poslední části přiklonilo na naši stranu, ale s koncovkou musíme něco udělat, abychom zápasy mohli rozhodovat o něco dříve.



Greg Ireland (HC Lugano): Musím ocenit hru Plzně, jejich start byl výborný. My jsme se nechali příliš často vylučovat, musíme si na to dávat pozor. Ve třetí třetině se mi už naše hra líbila, hodně jsme se zlepšili a dalo se na to koukat. Dvakrát jsme dokázali srovnat, ale pak nevyužili šance a nakonec prohráli. Máme na čem pracovat.