První liga má nového partnera!

středa, srpna 01, 2018 Hokejžurnál.cz




Titulárním partnerem druhé nejvyšší soutěže se stala společnost Chance, jedna z největších sázkových kanceláří v České republice. V nejbližších pěti ročnících, v sezónách 2018/19 – 2022/23, se bude soutěž hrát pod názvem CHANCE LIGA. „Druhá nejvyšší soutěž získala na prestiži, její úroveň roste a návštěvnost patří mezi srovnatelnými evropskými ligami k nejvyšším,“ prohlásil v této souvislosti prezident Českého hokeje Tomáš Král. „Pokrok, kterého dosáhla, potvrzuje i spojení s významným partnerem. Velmi si vážíme toho, že naše spolupráce bude dlouhodobá a významně rozšiřuje prostor pro prezentaci ligy, stejně jako klubů, které v ní nastupují.“

„Rozhodujícím faktorem pro spolupráci byla dlouhodobě vysoká kvalita soutěže. Chance se okolo hokeje pohybovala i v minulosti, a tak jsme mohli navázat na dřívější dobré zkušenosti. A pro naše klienty je hokej jedním z nejoblíbenějších sportů, proto nám dávalo smysl s ním spojit jméno,“ zdůvodňuje nové partnerství Roman Rypáček, ředitel CHANCE, a.s.


CHANCE LIGA je druhou nejvyšší hokejovou soutěží v České republice. V sezóně 2017/18 dosáhla průměrné návštěvnosti 1 892 diváků na utkání. Návštěvnost  která byla nejvyšší v historii první ligy, překonala i elitní soutěže například na Slovensku, v Norsku, ve Francii nebo v Dánsku. 


Autor: Hokejžurnál.cz
Foto:   hcporuba.cz