Kdo povede Spartu? Sýkora, Venera nebo cizinec...

sobota, dubna 14, 2018 Hokejžurnál.cz






Václav Sýkora, který ukončil své působení v Hradci Králové je žhavím kandidátem na volný post hlavního kouče Sparty. Zkušený odborník, má všechny předpoklady ukočírovat hvězdy, co dokázal už během svého působení  v Hradci Králové. Sýkora má ambice, zkušenosti a kvalitu, aby dostal Spartu do  čela extraligy. 



Zdeněk Venera, (na foto.) který dokázal  dosáhnout v této sezóně fantastické výsledky s Olomoucí, je také velkým favoritem v boji o trenérský post pražského klubu. Venera několikrát ukázal, že i s menším rozpočtem dokáže dosáhnout slušné výsledky v poměru rozpočet / výsledky. 



Sparta je klub, který se nebráni udělat ani netradiční kroky. Pražský klub může angažovat na trenérský post také cizince, který zná českou mentalitu a prostředí Sparty. Mezi kandidáty se tak může zařadit, Andrej Potajčuk, který v minulosti za Spartu hrál a má zkušenosti z trénovaní v KHL, naposledy působil v Spartaku Moskva jako asistent trenéra. Mezi kandidáty na  hlavního kouče Sparty  může zasáhnout také bývalý sportovní manažér Sparty Normund Sejejs, který před rokem vedl jako hlavní trenér Dinamo Riga.



Autor: Hokejžurnál.cz 
Foto: hc-olomouc.cz