Miroslav Šatan: Čas věnuju rodině, zatím nemám hokejové plány ani ambice

sobota, ledna 07, 2017 Hokejžurnál.cz





Legendární slovenský hokejista, mistr světa (2002) a vítěz Stanleyova poháru (2009) Miro Šatan se před pár dny dočkal velké pocty.  Bratislavský klub mu připravil milé překvapení. Jeho číslo osmnáct vyvěsil pod střechu stadionu Ondreje Nepely mezi takové hvězdy jako Vladimír Dzurilla, Jozef Golonka, nebo Václav Nedomanský. 


Šatan poděkoval rodině, trenérům a fanouškům. "Je to pocta. Na led se už nevrátím. Možná jen v exhibičním zápase  si v bratislavské aréně zabruslím. Když hráč skončí s kariérou, tak vám nechybí cestovaní, zranění a prohry. Ale určitě mi chybí góly, vítězství a fanoušci".  


Jeden z nejlepších slovenských hokejistů žije střídavě v New Yorku a Bratislavě. Práci v hokejovém klubu zatím neplánuje. "Nemám žádné plány ani ambice. Mám teď volný čas, který jsem během kariéry neměl. Je příjemné být pánem svého volného času. Čas věnuji rodině. Občas radami pomůžu hokejovému mužstvu za které hraje můj malý syn". 

Šatan nevylučuje, že v budoucnu pomůžu  slovenskému hokejovému svazu. Určitě si s prezidentem hokejového svazu sedneme a probereme možnosti spolupráce. Svaz chce, aby jsem se zapojil, uvidíme. Možná najdeme určitou formu spolupráce". Dodal Miroslav Šatan na závěr tiskové konference. 



Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: hcslovan.sk