Prezident Omsku: Sobotka je náš hráč, čekáme ho v našem klubu

pátek, srpna 26, 2016 Hokejžurnál.cz



Kde bude hrát Vladimír Sobotka v nové sezóně? To pravdepodobne v tuto chvíli, neví ani on sám. Jeho agent Petr Svoboda celé léto tvrdí, že český útočník se vráti do NHL a bude oblékat dres St. Louis Blues. Ale situace není tak jednoduchá jak na první pohled vypadá. Vladimír Sobotka má s ruským klubem Avangard Omsk platnou smlouvu do 30.4 2017. Jaký postoj má k odchodu Vladimíra Sobotky do NHL prezident Avangardu Vladimír Šalajev? Je pravda, to co tvrdí agent Petr Svoboda a Sobotka odejde do NHL? 



Prezident Avangardu Omsk Vladimír Šalajev (na foto.) pro naší redakci dnes potvrdil: 
"Sobotka je hráčem Avangardu Omsk, má platný kontrakt s naším klubem. Teď se věnuje rehabilitaci, která je už v poslední fázi. Jeho rehabilitace po zranení, se blíži ke konci a když se uzdraví, čekáme ho v našem klubu. Víc nemám k situaci okolo Vladimíra Sobotku co dodat." 


Sága kolem odchodu Vladimíra Sobotky do NHL nekončí. Agent Petr Svoboda urputně přesvědčuje představitele St. Louis Blues, že jeho agent přiletí do Ameriky a obleče si dres Blues. Vedení Omsku, čeká kdy přiletí Sobotka do Ruska. A Sobotka? Ten raději mlčí.



Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: hawk.ru