Prěd Milošem Říhou zavřeli dveře na řetěz. Je to normální, říkají Rusové

pátek, února 26, 2016 Hokejžurnál.cz





Představitelé Slovanu Bratislava si v slovenských médiích stěžovali na chovaní CSKA Moskva. 

"V pondělí v den druhého zápasu v Moskvě nás před tréningem CSKA zavřeli v naší šatně. Na dveře dali řetěz a před dveře postavili policajta. Udělali to, protože nechtěli, aby jsme viděli tréning CSKA. Dveře nám otevřeli až po jejich tréningu". Uvedl pro web cas.sk generální manažér Slovanu Bratislava, Maroš Krajči. 


Trenér CSKA Moskva má na celý incident jiný pohled. Pro naší redakci vysvětlil celou situaci těmito slovy: "S klidným svědomím můžu říct, že jsem nikomu nedával takový pokyn. Vím o tom, že počas našeho tréningu, hráče Slovanu Bratislava nepustili na stadion. Nechci mluvit za jiné kluby, ale  vím, že se to děje i na jiných stadionech KHL. Je to normální. Když se kluby domluví, že tréning je uzavřen a nikoho nepustí na stadion, co je na to zvláštního? Na výsledek zápasu, to  nemá žádný vliv".   



Ruský policajt se hráčům jenom smál




Milošovi Řihovi se vysvětlení Kvartalnova nelíbilo. Normální by bylo, kdyby nám CSKA řeklo, máme uzavřený tréning a my, by jsme nikam nešli. Vůbec není normální, když nám zavřou dveře na řetěz a postaví tam policajta. To je jako v base. 


Autor: Hokejžurnál.cz
Foto: khl.ru, cas.sk