Vstupenky na MS 2015 v prodeji už od 4. listopadu

čtvrtek, října 30, 2014 Hokejžurnál.cz

Termín začátku prodeje vstupenek na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 se nezadržitelně blíží – první fáze prodeje vstupenek začne v úterý 4. listopadu 2014. Prodej odstartuje v 8:00. Balíčky vstupenek bude možno zakoupit přes internet,na terminálech společnosti Sazka a v obou halách, kde se šampionát bude konat - O2 areně v Praze a ČEZ Aréně v Ostravě.


„Termín začátku prodeje vstupenek na šampionát jsme zvolili symbolicky – začínáme několik dnů před prvním víkendem významných mezinárodních turnajů aktuální hokejové sezony, turnajem Karjala Cup v Helsinkách nebo Německým pohárem. Stejně, jako na cestu směrem na šampionát v České republice vykročí nejlepší hokejisté, včetně těch českých, můžou na ní vykročit i jejich fanoušci,“ řekla Markéta Štěrbová, generální sekretářka Organizačního výboru Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015. 

Zápasy Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 přivítá Česká republika od 1. do 17. května příštího roku. 

Ceny vstupenek na jeden zápas základní skupiny se pohybují od 190 Kč do 1690 Kč. Na čtvrtfinálové zápasy bude možné zakoupit vstupenky v cenových relacích 2390 Kč a 2990 Kč. Vstupenky na semifinále v pražské O2 areně jsou v hodnotě 4690 Kč a 5790 Kč, ceny vstupenek na zápas o 3. místo jsou 4290 Kč a 5390 Kč. Souboj o světové zlato mohou fanoušci sledovat po zakoupení vstupenek v hodnotě 7190 Kč resp. 8990 Kč.

Naší snahou bylo zohlednit v cenách vstupenek program a konkrétní rozlosování šampionátu. Ačkoliv je výnos ze vstupenek hlavním zdrojem příjmů do rozpočtu šampionátu, který musí pokrýt veškeré výdaje spojené s jeho organizací, chtěli jsme zejména zápasy základních skupin zpřístupnit místním fanouškům, řekl Martin Urban, generální sekretář Českého svazu ledního hokeje. 




Oficiálním prodejcem vstupenek je Sazka Ticket. „Díky široké síti terminálů Sazky, kterých je přes 6 900 po celém Česku, nabízíme fanouškům vynikající dostupnost prodejních míst. Očekáváme velký nápor, na který se důkladně připravujeme, proto měníme náš prodejní systém za modernější a zákaznicky přívětivější,“ řekl Robert Chvátal, generální ředitel Sazka a. s.

V první fázi prodeje, která začne 4. listopadu, budou k dispozici pouze tzv. balíčky denních vstupenek na dva resp. tři zápasy v jednom dějišti. V druhé fázi prodeje vstupenek, kterou plánuje Organizační výbor MSLH IIHF 2015 zahájit v únoru, budou k dispozici vstupenky na jednotlivá utkání.

V rámci České republiky si fanoušci můžou zakoupit vstupenky na prodejních místech společnosti Sazka resp. prostřednictvím on-line objednávek přes internet. Počet vstupenek při jednom nákupu je limitován – on-line prodej nabízí možnost nákupu 5 ks balíčků (při on-line rezervaci a následné platbě na terminálech) nebo max. 10 balíčků na jednu objednávku (v případě okamžité platby přes platební bránu kartou).

Objednávky ze zahraničí bude Sazka Ticket vyřizovat prostřednictvím on-line systému. Hromadné objednávky vstupenek – z České republiky nebo ze zahraničí – budou spravovány zákaznickým centrem společnosti Sazka skrze objednávkové formuláře, jež budou on-line k dispozici na stránkách Sazka Ticket.

Veškeré podrobnosti k cenám vstupenek najdou fanoušci na oficiální internetové stránce šampionátu www.iihfworlds2015.com.

Možnosti nákupu vstupenek
Individuální objednávky
v rámci České republiky

prodejní místa - terminály Sazka (platba v hotovosti), O2 arena, ČEZ Aréna (možnost platby i platební kartou)
on-line na www.sazkaticket.cz

a) objednávka přes internet, vytvoření rezervace, platba na terminálech - max. 5ks jednoho balíčku vstupenek v jedné rezervaci (v jedné cenové kategorii).

b) objednávka přes internet, platba ihned přes platební bránu kartou (vstupenky budou buď zaslány poštou, nebo si kupující může stáhnout a vytisknout vlastní vstupenku = e-ticket) - max. 10 balíčků vstupenek/1 objednávka


ze zahraničí 
on-line - objednávka přes internet, platba ihned přes platební bránu kartou (vstupenky buď zaslány poštou, nebo si kupující může stáhnout a vytisknout vlastní vstupenku = e- ticket)

Hromadné objednávky 
v rámci České republiky i ze zahraničí
přes zákaznické centrum prostřednictvím formuláře (bude k dispozici na stránkách operátora v záložce „Zákaznické centrum“) 
platba pouze převodem, v rámci ČR 3 pracovní dny, ze zahraničí 5 pracovních dní.

Foto: cslh.cz
Zdroj: Tisková správa